body { margin:0px; } Ministarstvo privrede HNK WOWSlider generated by WOWSlider.com
03.04.2023.

POZIV NA UČEŠĆE U PROCESU JAVNIH KONSULTACIJA: NACRT STRATEŠKE PLATFORME STRATEGIJA RAZVITKA MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA HERCEGOVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE/KANTONA ZA PERIOD 2023.-2027. GODINA

Strategija razvitka malog i srednjeg poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu je integrisani, multisektorski strateški dokument Hercegovačko-neretvanske županije/kantona  koji definira politike razvoja sektora malog i srednjeg poduzetništva, strateške ciljeve i prioritete koji predstavljaju putokaz za sveukupni društveni razvoj. Strategija razvitka malog i srednjeg poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu za razdoblje  2023 -2027. godina je, definisana prije svega, u skladu sa razvojnim pravcima definiranim u Strategiji razvoja HNŽ/K za razdoblje 2021-2027., kao i drugim relevantnim strateškim dokumentima HNŽ/K, BiH i Federacije BiH, dokumentima relevantnim za proces europskih integracija i drugim međunarodno preuzetim obavezama Bosne i Hercegovine, uključujući i Agendu 2030 koju je donijela Generalna skupština   UN-a.


Ovaj dokument naslanja se na prethodno izrađenu i implementiranu Strategiju razvoja malog i srednjeg poduzetništva HNŽ/K za razdoblje 2012.-2020. godina iz koje su proizilazili četverogodišnji programi rada  usmjereni ka operacionalizaciji aktivnosti fokusiranih ka razvoju resorne oblasti. Uvažavajući iskustva Ministarstva gospodarstva HNŽ/K u pripremi i implementaciji ovog sektorskog strateškog dokumenta kao izuzetno značajne planske osnove za usmjeravanje razvoja resorne oblasti, ukazana je potreba za izradom nove sektorske strategije – Strategije razvitka malog i srednjeg poduzetništva HNŽ/K za razdoblje 2023.-2027. godina. Do izrade ove sektorske strategije, Ministarstvo gospodarstva HNŽ/K izradilo je Program razvoja malog gospodarstva za razdoblje 2021.-2024. oslanjanjući se na integrisanu Strategiju razvitka HNŽ/K za razdoblje 2021.-2027. godina.


Nositelj izrade Strategije razvitka malog i srednjeg poduzetništva HNŽ/K za razdoblje 2023.-2027. Je Ministarstvo gospodarstva HNŽ/K ,dok je  Radno tijelo – imenovano Rješenjem od strane ministra gospodarstva zaduženo, od strane Vlade HNŽ,  da u saradnji sa angažiranim konsulantima izradi nacrt i prijedlog Strategije razvitka malog i srednjeg poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu za razdoblje 2023. – 2027. godine.


U dosadašnjem procesu izrade Strategije razvitka malog i srednjeg poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu finaliziran  je Nacrt Strateške platforme, koja obuhvata socio-ekonomsku analizu, SWOT analizu, strateške fokuse, viziju i strateške ciljeve. Naredni korak u procesu izrade Strategije su javne konsultacije na Nacrt Strateške platforme, koji je dostupan je za Vaše komentare, sugestije i primjedbe.  


Pozivamo Vas da Vaše prijedloge za izmjene i dopune Nacrta strateške platforme  Strategije razvitka malog i srednjeg poduzetništva u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu za razdoblje 2023. – 2027. godina, dostavite putem Obrasca, koji je u prilogu ovog poziva, te da isti dostavite najkasnije do 04.05.2023. godine na email adresu: kabinetministra@privredahnk.gov.ba ili minprivrede@gmail.com

Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati na tel:  036 551 069

Nacrt Strateške platforme Strategije razvoja malog i srednjeg poduzetništva HNK-Ž možete vidjeti ovdje.

Obrazac za dostavu prijedloga izmjena i dopuna Nacrta Strateske platforme možete preuzeti ovdje.

 

 
Posljednje vijesti

.
.
25.04.2023.
Šibonjić i Laketić razgovarali o saradnji i zajedničkim projektima
.
.
03.04.2023.
Poziv za učešće u javnim konsultacijama na Nacrt Strateške platforme 2023.-2027.
.
.
31.03.2023.
Strategija razvoja malog i srednjeg poduzetništva HNK 2023.-2027.
.
.
15.02.2023.
Izvještaji o utrošku sredstava po Javnom pozivu 2022. godine
.
.
10.01.2023.
Obavještenje za korisnike poticajnih sredstava Ministarstva privrede za 2022. godinu
.
 
 
         
  Naslovna
Javni konkursi
Pitanja i odgovori
Arhiva vijesti
Kontakt

Linkovi
Ministarstvo
Djelokrug i osnovni dokumenti
Šema organizacije
Ministar
Savjetnik ministra
Sektori u ministarstvu
Kabinet ministarstva
Sektor za razvoj male privrede
Sektor industrije, energetike i rudarstva
Sektor poduzetništva i obrta
Inspektorat
Zakonska regulativa
Zakoni
Dokumenti
Pravilnici
Ostala preuzimanja

         
.
Ministarstvo privrede/gospodarstva Hercegovačko-neretvanskog kantona
Copyright 2014 | Sva prava pridržana